MEET GREET & EAT dat was het concept dat er gelanceerd zou worden.
Niet in een bestaande brasserie, maar in een kantoorpand op een bedrijven terrein op de Run in Veldhoven.
Een horeca gelegenheid waar mensen samen komen om te vergaderen, lunchen, drinken enz. in een ongedwongen en inspirerende omgeving.
De opdracht was om een laagdrempelige en sfeervolle / industriële uitstraling te verkrijgen.
Na een paar gesprekken met de klant is Len aan de slag gegaan met een moodboard om de juiste sfeer te verkrijgen, hierna kwam het indelingsplan en de 3D verwerking inclusief sfeer impressies.
Het leuke aan dit project is dat het in de loop van het project constant in beweging is geweest. Door het op plan uitgezette ontwerp en visie van de opdrachtgever te volgen
met wat extra ideeën en ingevingen van de klant zijn we samen tot dit resultaat gekomen.

Reactie van de klant
''Project 'Bij PUUR' is gestart vanaf nul en we hebben snel de professionele hulp in geroepen van Len Interieur & Styling.
Het is geweldig zoals Len kan meedenken in het project en hoe ze daarin kan schakelen. De opdracht was: iets heel moois maken tegen zo'n laag mogelijke investering.
Len heeft hier een hele belangrijke rol in gespeeld en in deze filosofie meegedacht!! Het resultaat is verbluffend en we zijn er heel erg trots op. Maar het belangrijkst van alles: onze Gasten voelen zich welkom en Thuis……"

Len: Hartelijk dank!!

Wat voor interieur zoek je?

Neem vrijblijvend contact op en

Be Inspired

Ongeldige invoer
Emailadres
Ongeldige invoer