Een RE-styling met meer kleur en passie, een warm 'thuisgevoel' dat was de wens van de klant. De gehele woning was voorzien van betonstuc als basis. Heel erg fraai, maar weinig kleur en contrast.
 
Daarom kozen we voor een pittige donkergroene kleur op de wanden in de woonkamer, in combinatie met behang van MOOOI design by Arte Walls. De meubels, lampen en styling maken het geheel wat luxer en geven een warme, krachtige sfeer. We creëerden een centrale speelplek voor de kinderen bij de woonkamer zodat ze fijn in de buurt zijn. Deze werd voorzien van maatwerk meubels waarin al het speelgoed makkelijk opgeborgen kan worden.
 
We hebben de hele woning mogen voorzien van een nieuwe look. Waarbij we alle bestaande ‘goede' aspecten hebben behouden en de expressie en pit die er miste hebben we toegevoegd. Een ‘doorloop' ruimte op de eerste verdieping werd een schoenenkast en een bibliotheek voorzien van maatwerk meubels waarin alle schoenen en boeken stijlvol opgeborgen kunnen worden. Daarbij is gekozen voor een kleurrijk behang en fijne zithoek om de boeken ook heerlijk te kunnen lezen. Alle slaapkamers kregen een eigen stijl, rekening houdend met de personen die er slapen. Ook werd de overloop en de gang beneden in de RE-styling betrokken. Dit werd van een ‘gewone’ doorloop omgetoverd naar een sfeervolle ruimte met de juiste styling. Zelfs de voordeur in de hal is meegenomen.
 
 
Kortom een geslaagde RE-styling waarbij we nauw betrokken waren bij de klant en de uitwerking
 
 

Wat voor interieur zoek je?

Neem vrijblijvend contact op en

Be Inspired

Ongeldige invoer
Emailadres
Ongeldige invoer