Een interieurontwerp gaat een flinke stap verder dan een advies. In een ontwerp worden alle interieurelementen vastgelegd in 2D of 3D tekening waardoor een helder beeld ontstaat van de nieuwe situatie. Met een lichtplan waarin basis-, sfeer-, accent- en werkverlichting worden onderscheiden. Een kleur- en materialenplan waarin wanden, plafond en vloeren hun specifieke kleuren en materialen krijgen. Mogelijk met meubelontwerpen die unieke op maat uitgewerkte voorstellen tonen voor uw unieke badkamer, keuken, kastenwand of balie.

Kortom, de ervaring, kennis en ideeën van LEN gecombineerd met uw wensen om te komen tot een verrassend en prikkelend custommade voorstel voor het interieur van uw dromen..

Dit alles binnen afgesproken financiële kaders.

Ook hier geldt: indien gewenst kan LEN zorgen voor aanschaf van die interieurelementen die in het ontwerp omschreven worden.

Daarnaast kan LEN de hele herinrichting of (ver)bouw begeleiden en u daarbij zorgen en werk uit handen nemen.

 

Onderstaand '10-stappenplan' geeft duidelijk weer wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard hoeft niet het hele pakket afgenomen te worden, tijdens het intake gesprek (1. eisen & wensenpakket) wordt duidelijk wat er op uw wensen aansluit.

 

Ja, laat LEN mij helpen!

Kan jij onze hulp wel gebruiken? Laat dan je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.
Ongeldige invoer
Emailadres
Ongeldige invoer
Typ de onderstaande cijfers over
Ongeldige invoer

Interieur advies

Met een paar verrassende aandachtspunten kan uw ruimte er al compleet anders uit zien! Bij interieuradvies worden de eventuele knelpunten van uw pand & interieur besproken. Door het toepassen van onze kennis op uw interieur kunnen we de ruimte beter benutten en eventueel voorzien van een nieuwe look.

Meer over advies

Interieur styling

Een interieur is pas af als de styling is afgestemd op het ontwerp. Als u echter geen complete verbouwing voor ogen heeft, kan "RESTYLING" voor een compleet andere sfeer zorgen. Denk hierbij aan een gezellige sfeer van uw woonkamer, maar ook aan een frisse inrichting van uw bedrijfspand.

Meer styling

Neem contact op

stuur een mail
Bel +31 (0)497 782507

Len interieur & styling
Geestenberg 5
5571 SN Bergeijk
Nederland

Volg Len

Laatste Posts