Een groot, levendig pannekoek restaurant midden op de Markt in Eersel. Dat was wat de opdrachtgever voor ogen had. En dit is ook zo uitgekomen!
Het pand is door de architect voorzien van een aantal niveau's waardoor je meer spanning krijgt in de grote ruimtes.
Per ruimte is er gebruik gemaakt van een bepaald thema, zodat je je iedere keer in een nieuwe beleving bevindt. Deze thema's zijn zo goed mogelijk doorgevoerd.
Dankzij het karakteristieke bestaande pand is er veel gebruik gemaakt van 'vintage' en decoratief schilderwerk. Hierdoor krijg je meteen een ambachtssfeer wat erg toepasselijk is bij een Pannekoekenbakker.

De oude tafels en stoelen zijn meegenomen vanuit de vorige zaak, maar doordat er in iedere ruimte een andere beleving is valt dit helemaal niet uit de toom.

Reactie van de klant
"Len belde ons op of ze zichzelf mocht komen voorstellen. Hierna heeft ze ons vertrouwen gewonnen door vastberaden te zijn.
Keer op keer kwam ze langs met meerdere idee├źn. Zelf hadden we wel iets in gedachte, maar zoals Len het aanpakte was nog mooier. Door haar vastberadenheid heeft het resultaat ons overtroffen. We hadden een enorme tijdsdruk waar ze prima mee om kon gaan. Brabantse gemoedelijkheid in prima balans met het zakelijke aspect.

Len bedankt en spoedig starten we natuurlijk met jou fase 2...."

de Pannekoekenbakker

Ja, laat LEN mij helpen!

Kan jij onze hulp wel gebruiken? Laat dan je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.
Ongeldige invoer
Emailadres
Ongeldige invoer
Typ de onderstaande cijfers over
Ongeldige invoer

Neem contact op

stuur een mail
Bel +31 (0)497 782507

Len interieur & styling
Geestenberg 5
5571 SN Bergeijk
Nederland

Volg Len

Laatste Posts