In december 2013 werd d'Ouwe tramhalte in Duizel overgenomen door Ilse en Rob. Ze wilden er graag hun eigen identiteit aan geven.
Na een aanpassing in de huisstijl, werd ook het restaurant meegenomen in de nieuwe uitstraling.
Een restyling kwam tot stand, deels werden de bestaande kleuren en meubels behouden en voor een deel werden er ook nieuwe kleuren & materialen toegevoegd.
De bar ombouw werd compleet vernieuwd en als laatste werd de styling toegevoegd.

Reactie van de klant
''Omdat we onze eigen identiteit wilde geven aan het restaurant zijn we links en rechts gaan informeren naar een goede styliste.
Len heeft een aantal jaren geleden de zaal bij de Tramhalte ook vernieuwd en na een paar gesprekken had zij naar ons idee de beste ideeën en gaf ons een goed gevoel om met haar te gaan samenwerken. Verschillende ideeën zijn met ons besproken en voorgesteld middels een plan uitwerking op de computer, in 3D en op papier, nooit was er iets teveel gevraagd.
Tijdens de verbouwing is er nog een check geweest of alles goed verliep. Tijdens het schilderen werd er toen ook nog een toevoeging gedaan om het kozijn donker te schilderen.
Dit advies hebben we gelijk omgezet in daden en zijn erg blij dat dit alsnog is toegevoegd. De laatste dag van de verbouwing zijn we met Len op inkoop gegaan om de juiste accessoires in te kopen, deze zijn daarna door Len op de juiste plaats neergezet, zodat ook de styling klopt met de nieuwe uitstraling.
We zijn super blij met het resultaat. Len nogmaals hartelijk dank voor je ideeën en creativiteit. Ga zo door!"

Ilse & Rob
d'Ouwe Tramhalte Duizel

Ja, laat LEN mij helpen!

Kan jij onze hulp wel gebruiken? Laat dan je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.
Ongeldige invoer
Emailadres
Ongeldige invoer
Typ de onderstaande cijfers over
Ongeldige invoer

Neem contact op

stuur een mail
Bel +31 (0)497 782507

Len interieur & styling
Bokkerijder 36
5571 MX Bergeijk
Nederland

Volg Len

Laatste Posts