Het beste van Team LEN in 1 project:
Een nieuwe horeca zaak op Strijp-S van een bestaande opdrachtgever van LEN. Na het 1e gesprek zijn we al snel verder gegaan om het concept als een ‘brand’ vorm te geven. De sfeer die voor ogen was werd middels een moodboard opgezet en van daaruit zijn we door gegaan naar de uitwerking van het logo. Het logo is door onze eigen grafische Katelijne uitgedacht en de huisstijl werd gevormd. Als voorbeeld werd via Photoshop de signing op de gevel geplaatst.
De 2D en 3D ontwerp tekeningen van de ruimtes zijn door Lenneke en Babs uitgewerkt om een zo goed en duidelijk mogelijk beeld weer te geven van hoe het eruit zou komen te zien.
Vervolgens zijn de zaken door diverse bouw partners verder uitgewerkt en werd het geheel opgezet volgens ontwerp.
Als laatste is er nog een stylingplan opgezet, waarbij LEN de ‘groen’ styling zaken aangeleverd heeft en zijn we het geheel ter plaatse gaan stylen om het compleet te maken.
Doordat we in dit project ieders kwaliteiten maximaal benut hebben en ‘close’ samenwerken sluiten alle aspecten in dit project op elkaar aan en ‘ademt’ het geheel dezelfde sfeer uit.

Dit vinden wij nu geweldig team-work en zien wij als meerwaarde aan een project.

 

Reactie van de klant:

We hebben al eerder gave projecten met elkaar mogen realiseren en daarom was de keus om ook dit project samen met Len te doen snel gemaakt. Het resultaat mag er zijn! Toen Lenneke en team voor het eerst onze ruimte zagen was het een kille, lege ruimte waar echt nog alles moest gebeuren. Brainstormen, ontwerp, interieur, logo en styling. Alles is gedaan. Wij vonden het belangrijk dat het industrieel, bij de omgeving past maar toch warm en gezellig moest worden. Nou dat is gelukt en we zijn er trots op. Nogmaals heel erg bedankt en op naar het volgende project.

Neem vrijblijvend contact op en

Be Inspired

Ongeldige invoer
Emailadres
Ongeldige invoer