Een nieuwe lunchroom, een nieuw concept in het voormalige ABN Amro pand op 't Hof in Bergeijk.
De inrichting van het pand was dus totaal niet gericht op een lunchroom. Nadat de vergunningen akkoord waren bevonden en de indeling bekend was heeft zij de hulp ingeschakeld van Len.
Er kwam namelijk toch wel veel op deze klant af. Keuzes van vloer - plafond - lichtpunten - bar enz. enz.
Dan nog niet eens te spreken over de kleuren en materialen die met elkaar in verhouding zouden moeten komen te staan. De klant liep dus enigszins over en heeft Len haar eisen / wensen verteld waarmee Len aan de slag gegaan is. Een moodboard voor de sfeer vertaling met kleur- / materiaal gebruik werd gemaakt en het lichtplan volgde. De kleuren / materialen werden bevestigd en meubels aangeschaft. Vervolgens heeft Len samen met de klant nog de laatste styling punten voorzien om alles af te maken.
Het leuke aan dit project was de spontaniteit van de kersverse onderneemster die duidelijk wist welke kant ze uit wilde met haar sfeer, maar net niet de juiste stappen wist te nemen.
Gelukkig kon Len haar hierbij helpen!

Reactie van de klant
"Len kan gedachtes lezen. De sfeer die je wil neerzetten kan zij omzetten in daadwerkelijke producten. Ideaal als je hoofd vol zit met heel veel dingen en zij alles uit handen kan nemen. Met elk budget kan ze werken en dat is voor een startende ondernemer heel fijn om te weten. Er is veel mogelijkheid tot inspraak en ze overlegt alles voordat ze iets afspreekt. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat, net zoals onze gasten."


Tante Thee

Ja, laat LEN mij helpen!

Kan jij onze hulp wel gebruiken? Laat dan je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.
Ongeldige invoer
Emailadres
Ongeldige invoer
Typ de onderstaande cijfers over
Ongeldige invoer

Neem contact op

stuur een mail
Bel +31 (0)497 782507

Len interieur & styling
Geestenberg 5
5571 SN Bergeijk
Nederland

Volg Len

Laatste Posts