Een nieuw kantoor voor I-Commit te Rosmalen.
Door de groei van het bedrijf was het tijd voor uitbreiding in kantoor ruimte. Hiervoor hadden ze een nieuwe locatie op het oog in Rosmalen, in een bestaand kantoor verzamel gebouw. De ruimtes waren perfect, echter moest er nog wel wat gedaan worden aan de sfeer en inrichting.
Er lag een rode vloerbedekking en er stonden simpele kasten en bureau's die de sfeer in het geheel erg somber maakte.
De klant nam contact op met Len om de zaken door te spreken wat Len voor hen kon betekenen. Na een intake gesprek en goedkeuring van de offerte werd alles in gang gezet. Er werd een moodboard en 2D ontwerp plan uitgewerkt met 3D interieur ontwerp details. Tijdens de plan presentatie is het ontwerp uitgebreid besproken met een eerste voorstel in kleuren - materialen. Dit werd al snel goedgekeurd. Na goedkeuring plan is alles compleet in gang gezet.
Diverse prijzen werden opgevraagd door Len, maatwerk tekeningen uitgewerkt, kleurenplan opgemaakt en het meubilair en de lampen werden uitgezocht.
Vervolgens heeft Len de planning opgesteld en is er in ± 4 weken tijd een compleet nieuw kantoor ontstaan. Een kantoor dat een warme, moderne sfeer en veel professionaliteit uitstraalt. Precies wat het bedrijf ook uitstraalt.

Ja, laat LEN mij helpen!

Kan jij onze hulp wel gebruiken? Laat dan je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.
Ongeldige invoer
Emailadres
Ongeldige invoer
Typ de onderstaande cijfers over
Ongeldige invoer

Neem contact op

stuur een mail
Bel +31 (0)497 782507

Len interieur & styling
Geestenberg 5
5571 SN Bergeijk
Nederland

Volg Len

Laatste Posts